mandag 5. november 2012

Skappelgenser nr. 2

Skappel genser
 Endelig ble jeg ferdig med Skappelgenser nr. 2.
Litt kult å se at det er endel "klikk" på den forrige genseren min og at jeg kan se meg selv når jeg googler opp genseren:0)

Se oppskrift til genseren her

Denne gangen ville jeg prøve ut Drops sitt garn da jeg hørte at det er utrolig mye billigere enn all annen alpakka. Fant fort ut at det finnes utrolig mange garn-farger, men det er litt værre med pusegarnet. Men jeg fant en som passet sånn noen lunde der og da, og resultatet ble utrolig kult.
Føler jeg festet på armene til genseren litt for stamt, men jeg får den på meg så da er det ikke noe problem.

Så denne kombinasjonen er Drops alpakka (6x33,- brukte bare 5 tror jeg) og Drops Vivaldi (3x54,-).
Fargen kaller jeg petroliums blå og tror at den er veldig "in" nå i høst:0)

Skappel genser

Skappel genser
Den ble kul eller?


Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar