onsdag 7. november 2012

Pølsegryte med karri

Så er vi halvveis i uka allerede. Dagene går fort fremover nå.
I går våknet vi opp til minus kalde 7 grader og utpå dagen begynte det å snø store kjærringer.
Så nå kommer vel vinteren om ikke så lenge for fullt.

Vi var også ute på kino-date i går jeg og min mann. Veldig greit med 2 for 1 hver tirsdag. 
Det ble selvsagt til at vi måtte se kjekkasen Bond, 007;0). Bra film, men likte de to forrige filmen bedre.

Her kommer en enkel oppskrift som er lett og rask å lage.
Pølsegryte med karri
2 ss solsikkeolje
200 g løk , i båter 
1 boks mais
1 ts karripasta 
1 rød paprika , i terninger 
1 purre
500 g kjøttpølse
4 dl Crème Frâiche
6 dl kokt fullkornpasta
½ ts salt 
½ ts nykvernet pepper
Kok opp pastaen som du pleier.

Kutt opp løk, paprika og maisen og fres det til det blir gyllent.

Stek pølseskivene og purren sammen.
Legg alt i en gryte og bland inn Crème Frâiche og karripasta og gi det hele et oppkok.
Vend så inn pastaen og smak til med salt og pepper.

Serveres med en salt eller brød ved siden av!

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar