onsdag 14. november 2012

Pizza i lanpanne

Nå må jeg si jeg begynner å bli lei den andre pizzaen vi lager i "steinovnspizzabakeren" våres.
Så når han ønsker pizza som regel i helgene, så sier jeg nei eller at vi må lage sånn ordentlig pizza i ovnen.
Det er lov å kose seg med pizza midt i uken også:0)

Grunnoppskriften på pizzadeig finner du HER
Denne er doblet for at den skal passe i en langpanne.

Pizza

Lag deigen
1 pk kjøttdeig
1 pose pizzasaus (ja det er lov å jukse litt av og til;0)
2 tomater
1 løk
Sopp
Kutt opp det du ønsker å pynte pizzaen med. Her brukte vi sopp og tomater.
  
Trykk deigen ut i en langpanne og lag gjerne litt kanter, slik at fyllet ikke renner over.

Stek opp kjøttdeigen med hakket løk. Vi brukte en lettvint løsning på pizzasausen denne gangen og brukte bare en pose som du blander med vann.

Fordel kjøttdeigen over hele pizzaen.

Pynt så med sopp og tomater og det du enn måtte tenke deg på en pizza.

Dryss så litt ost over hele pizzaen før du setter den i ovnen til steking på 225 C i 25 min.

Ferdigstekt pizza klar til å nytes!
Et tips til middagen i dag kanskje?

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar