fredag 2. november 2012

Oppgradering av sminkehylla


Endelig helg igjen. Merker at helgene blir mer og mer ettertraktet, men sånn er det vel når man blir en familie.
Her er et lite tips hvis du lurer på hva du skal finne på!
I alle år har jeg hatt sminken min i en hylle-kassen som jeg kjøpte på Ikea en gang for noen år siden. Min mann syntes den så så trist og grusom ut, at når jeg holdt på å lege den kom denne kommentaren "Endelig gjør du noe med den grusomme kassa".
Mannfolk assa;0)

Når man leter på nett kan man finne masse tips og ideer og siden jeg er i hobby-hjørnet for tiden finner jeg masse nyttig og kult å lage.
Så da tenkte jeg at hvorfor ikke kle kassa mi med scrappe ark!
I helgen var vi på Ikea og da kom jeg over denne pakken som inneholder ark, bånd og klistremerker. Veldig søt var den og ikke så dårlig pris, hvis man tenker over at hvert ark koster ca. 10-20,- per. stk i en vanlig butikk.
Frusen scrapbooksett 49,-

 Slik ser hyllene ut før man kler de om.

 Klipp til arket du skal bruke og lim det på med lim.

 Dekk til alle kantene med forskjellige ark.


Ble den ikke fin?
Jeg synes den ble drit kul:0)

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar