lørdag 20. oktober 2012

Linsegryte

Endelig helg og familie-tid. Denne uken har vært hektisk og lite tid til hverandre, og da blir det ikke mange ordentlige middager. En dagen lagde vi denne gryta sammen. Jeg har tatt utganspunkt i en gryte som jeg fant på tine.no sine sider og gjort den litt til min egen.

Linsegryte

4 dl røde linser
2 kyllingfileter
2 dl creme fresh
2 ts hvetemel
1 dl vann
1 hønsebuljong
1 ts karri
1 ts soya
2 hvitløksbåter
  • Kok linsene i en gryte i 5 min til de er myke.
  • Skjær kyllingen i biter og stek det. 
  • I en gryte blander du creme fresh, hvetemel og vann. Tilsett så vann og buljongterningen og rør inn karrien.
  • Legg så i kyllingbitene og hvitløken og smak til med salt. La alt koke forsiktig i ca. 10 min.
  • Rør i linsene på slutten og varm opp gryten.


   Server med ris eller salat til.
Velbekomme!

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar