mandag 8. oktober 2012

En vakker høstdag


Denne helgen var vi en tur på hytta til mine foreldre. Etter et tips jeg fikk forrige helg om en butikk i Gamlebyen måtte jeg bare dra dit.
Lørdagen var en strålende dag fin dag. Det var så utrolig fint å gå der i Gamlebyen med de lange allene og fargene som høsten bringer med seg.

Siden min mann ikke var helt i topp form, ble det til at det var meg som måtte ta bildene. Men synes det ble bra resultat, after all:0)
På vollaneAllèn inn til Gamlebyen, Fredrikstad

Lørdagens shopping. God te og nye krus og noen flere muffinsformer fra Ib-laursen.
 Mine nye kopper, de kommer fra Green gate. Digger den serien, de har bare så mye fint. De hadde dessverre ikke tallerknene, så de får jeg kjøpe litt senere. Skulle engentlig ønske meg dette til jul, men siden vi var i gamelbyen stoppet vi innom Lille Special. Denne butikken har alt fra masse te, sjokolade, krukker med syltetøy og oljer.

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar