Rett før helgen lagde vi denne nydelige kyllingen. Den var utrolig god og kremig og akkurat passe "hot" for meg, kan anbefales på det sterkeste.
Kylling i kokoselk
1 stk finhakket løk
1 båt hvitløk
ca. 1 1/2 ts karri
400 g strimlet kyllingkjøtt
salt og kvernet pepper
ca. 1/2 dl hønsebuljong (utblandet)
1 boks kokosmelk
1/2 ts gurkemeie1/2 ts cayennepepper
Litt soyasaus
ris etter mengdeanvisning på pakken
Wok-grønnsaker 1 ss hakket frisk koriander (kan sløyfes)
- Kok risen som anvist på pakken
- Kutt opp løk og hvitløk sammen med karri og fres det litt i pannen med olje eller smør.
- Tilsett kyllingkjøttet og krydre med salt og pepper.
- Ha så i kokosmelken, buljongen og gurkemeien og la det koke i noen minutter før du tilsetter grønnsakene. Kok så videre i noen minutter.
Klar til servering!
Ingen kommentarer :
Legg inn en kommentar