Høst betyr alt hva høsten har å by på av frukt og grønt. Man forbinder gjerne høsten med fårikål og grønnsakssupper.
I dag valgte jeg å lage denne suppen som jeg fant i Rimi sitt blad "Glad i mat!". Den virket kjempe god, så dette måtte prøves. Jeg har laget min egen vri på den ved å droppe noen ingredienser, så den er ikke helt lik den som står i bladet.
4 gulrøtter
1 løk
2 hvitløksbåter
1 ss olje
2 ss fersk revet ingefær
3 terninger grønnsaksbuljong
10 dl vann
2 dl crème fraiche
salt
Koriander til pynt- Skrell gulrot, potet, løk og hvitløk og kutt det i små biter. Surr de så i litt olje til de blir gylne.
- Tilsett ingefær og stek dette sammen forsiktig.
- Ha i buljong og vann og la suppen koke til gulrøttene er møre. Kjør så suppen glatt med en stavmikser.
- Tilslutt tilsetter du Créme fraiche og smak til med salt. Pynt så med korianderblader på toppen ved servering.
Ingen kommentarer :
Legg inn en kommentar