Uken haster seg forbi og det er bra for våres del, for da er det ikke så lenge til vi flytter.
I går hadde vi visning her i leiligheten, så vi valgte å spise borte. Det skal være en visning til på søndagen. Det hadde vært endel her i går, så vi får krysse fingre og tær for at de fleste vil gi bud til mandagen.
Akkurat nå føler jeg at hele huset er en flyttekasse, alt står i esker og finner jo aldri noe.
Nå er det helg og den skal nytes så og si det vi kan før vi må rydde litt igjen på søndagen.
En handletur til Sverige skal vi også, for å fylle opp fryseren.
Nå er det helg og den skal nytes så og si det vi kan før vi må rydde litt igjen på søndagen.
En handletur til Sverige skal vi også, for å fylle opp fryseren.
Scampi på kokosris
1 løk
1 fenikkel
1 hvitløksfedd
1 liten pose scampi (alt ettersom hvor mye du ønsker)
1 boks kokosmelk
1 chili
1 lime
Kok opp risen som vanlig.
Rens eventuelt scampiene hvis du bruker rå, jeg brukte ferdig kokte og lot halen sitte på.
Tørrstek dem i litt olje og krydre til med salt og pepper, sett til side.
Kutt opp grønnsakene og stek de på middels varme i litt olje.
Stekes til de blir gyllen brune.
Tilsett så den kokte risen og vend dette godt inn sammen med løken.
La det surre litt først. Så tilsetter du kokosmelken og lar dette koke i 10 min.Smak til med krydder og saften av en lime.
Tilslutt legger du over de stekte scampiene og lar de trekke litt i blandingen.
Dette smaker kjempe godt da jeg bare elsker mat som har kokos i seg, litt sånn thai inspirert.
Nyt helgen kjære lesere!
Det skal i hvertfall jeg, så krysser vi fingrer og tær for et knakandes salg på mandag:0)
Ingen kommentarer :
Legg inn en kommentar