På mandag var vi igjen i det nye huset vårt. Denne gangen skulle vi på befaring, dvs. finne feil og mangler. Det ble litt som hakk i gulv og trapper og litt andre småting, men ellers var det i veldig bra stand.
Tror de som var med på befaringen ble lei av meg tilslutt, for jeg bemerket alle riper og hull selv om de kanskje ikke var vesentlige,pluss at vi hadde med en egen fagmann som noen ganger stilte Selvaag "til veggs". Men det er vel på den andre befaringen i slutten av måneden hvor vi får nøklene som virkelig gjelder.
Etter noen timer på befaring i tung luft, skulle tro de fyrte for arbeiderne ute også og mye støv, kom vi sliten i huet hjem.
Denne uken har jeg satt opp en uke liste over hva vi skal ha til middag hver dag. Tidsbesparende og penger spart.
Oppskiften kom jeg over på Rema sin app og fikk veldig flashbacks til da jeg var på sjømannskirka i Dubai for mange år siden. Der lagde nemlig nannyen til barna av presten veldig ofte Fried rice til lunsj.Du kan bruke hva slags kjøtt du vil, eller bare lage en enkel vegetar.
Fried rice
1 tomat
1 løk
1 pose råkost
2-3 svinekjøtt
1 egg
1 ss soyasaus
0,5 ts sukker
1 hvitløksfedd
Kok opp ris som vanlig.
Kutt kjøttet i strimler og hakk løk, tomat og råkost i biter.
Ha alt over i en wok eller stekepanne og stek kjøttet godt først, så steker du grønnsakene sammen med kjøttet.
Ha alt over i en wok eller stekepanne og stek kjøttet godt først, så steker du grønnsakene sammen med kjøttet.
Tilsett så et egg og "fres" det godt i blandingen.
Så tilsetter du den kokte risen og lar det hele steke litt, pass på ris brenner seg fort.
Til sist smaker du til med soya og sukker, pluss litt pepper og salt.
Nyt som middag eller en deilig varmlunsj!
Ingen kommentarer :
Legg inn en kommentar