Denne helgen gikk så altfor fort. Lørdag ble det litt shoppig og Cafè og søndag gikk bort til bursdagsfest for tantebarnet mitt og dåp til et vennepar av oss.
Føler ikke allltid for å lage kaker og div. søtt, siden det må jo også spises opp. Så da valgte jeg å lage muslibar som jeg fant på denne siden Cake Bliss
Muslibar med sjokolade
110 g smør
50 g kokesjokolade
1 ss lys sirup
1 ss brunt sukker
2 dl havregryn
1 dl kokos
2 håndfuller hakkede mandler
2 håndfuller solsikkekjerner
1 dl rosiner
Begynn med å smelte smør før du blander inn sirup, sjokoladen og sukkeret.
Pass på at alt løser seg opp.
Hell den flytende blandingen over i bollen med alt det tørre og vend det godt sammen
Kle en avlang form med bakepapir og hell blandingen uteover. Trykk ned kornblandingen med en skje.
Sett det kaldt natten over eller for minst 4 timer før servering.
Kutt opp.
Deilige bars som passer som et "mellom måltid". Vet ikke helt om de er så spesielt sunne, men men gode det var de;0)
Ingen kommentarer :
Legg inn en kommentar