fredag 7. september 2012

Marius genser til lillemann

Modell: Fetter William 2 1/2 år
Endelig ferdig med mitt første ordentlige strikkeprosjekt. Er så stolt over at jeg har klart å fullføre en HEL genser:0). Denne gangen ble det en Marius genser med rundfelling til "lille" gutten min. Kunne ønske alle oppskrifter var som denne, fordi det er så mye enklere å feste armene inn på hele strikketøyet og så strikke videre.

Strikket den i str. 2 år i Babyull Lanett garn fra SandnesGarn og har valgt brun farge som hovedfargen. Fant litt inspirasjon i "Ugly marius" sine farger.
Siden jeg strikker så altfor hardt og stramt valgte jeg å gå opp en str. i pinner. Så istedet for 2 og 2 1/2 gikk jeg opp en størrelse til 2 1/2 og 3. Genseren var stor selv til fetter William som er 2 1/2 år, så det er nok en str. 3 år.

Må få rette en stor takk til Nina, min gode kollega som "lærte" meg denne oppskriften, Takk! Det blir nok flere strikke prosjekter utover høsten:0)


Nesten ferdig.1 kommentar :