lørdag 2. mars 2013

Litt puter og blomster

Endelig på nett igjen, eller ikke helt. Formen har ikke vært på topp i det hele tatt. Først halebeinet mitt som fikk en knekk. Så ble jeg kraftig forkjølet og er det enda. Har vært det i over en uke nå med null smaksløker, what so ever. Begynner å lure på om jeg noen sinne får tilbake smaken igjen.
 
I går fylte blogg fruen år. Dagen gikk stille for seg da formen og som sagt smaken ikke er på plass. Men i dag blir det en liten feiring med familien som kommer på pølser og kaker.
 
Vel her kommer litt vårlig inspirasjon. Disse putetrekkene er kjøpt på hm.com og er bare drit kule.

 
Her er bilde av stua med sofaen på plass.
 
Blomstene jeg hadde i forrige uke begynte å skrante, så da klippet jeg de til og lagde en liten bukett av dem.

 
Vel nå må jeg begynne å bake litt kake til gjestene kommer. Tenkte jeg skulle prøve med på Pavlova.
 
God Helg alle sammen!

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar