onsdag 6. mars 2013

Grønnsaksuppe

I går kom jeg hjem fra et kurs jeg har vært på i Son med fagforeningen jeg er medlem av. Veldig bra konferanse, men til tider også litt trått. Mandagen gikk veldig fint for min del, men fremdeles null smak. Litt kjedelig når man får deilig tre retters. Så på tirsdag trodde jeg at smaken var der i noen minutter så forsvant den igjen. Fatter ikke når den forkjølelsen skal slippe taket.

Her kommer en god grønnsakssuppe. Litt stolt av meg selv.
At jeg skulle stå å kutte grønnsaker og koke ordentlig suppe, det hadde jeg aldri sett for meg i min villeste fantasi. Men enkelt var det jo.

Grønnsakssuppe

2 stk svinekjøtt
1 l vann
2 gulrot
3 poteter
1/2 purre
ca. 100 g sellerirot
1 stk kjøttbuljongterning , evt. grønnsaksbuljongterning
2 ss hakket, frisk kruspersille (kan sløyfes)


Begynn å skjær opp kjøttet i strimler og stek det i pannen.
Kok opp vann med litt salt og tilsett oppkuttede grønnsaker.
Tilsett kjøttet når grønnsakene begynner å bli møre.

Smak til med buljongen og salt og pepper.
Server med brød og fersk persille på toppen.

Håper det smaker!

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar