
Her kommer en god grønnsakssuppe. Litt stolt av meg selv.
At jeg skulle stå å kutte grønnsaker og koke ordentlig suppe, det hadde jeg aldri sett for meg i min villeste fantasi. Men enkelt var det jo.
Grønnsakssuppe
2 stk svinekjøtt
1 l vann
2 gulrot
1 l vann
2 gulrot
3 poteter
1/2 purre
ca. 100 g sellerirot
1 stk kjøttbuljongterning , evt. grønnsaksbuljongterning
2 ss hakket, frisk kruspersille (kan sløyfes)
1/2 purre
ca. 100 g sellerirot
1 stk kjøttbuljongterning , evt. grønnsaksbuljongterning
2 ss hakket, frisk kruspersille (kan sløyfes)
Begynn å skjær opp kjøttet i strimler og stek det i pannen.
Kok opp vann med litt salt og tilsett oppkuttede grønnsaker.
Tilsett kjøttet når grønnsakene begynner å bli møre.
Smak til med buljongen og salt og pepper.
Håper det smaker!
Ingen kommentarer :
Legg inn en kommentar