søndag 10. april 2022

Day 3 London

 På fredagen hadde vi booket billetter til Madame Tussauds. Når man skal på storbyferie med unger er det lurt og legge inn slike ting man vanligvis ikke gidder uten barn. Så da fikk man sett noe slikt også.

Bra og kult sted hvor man velger klokkeslettet man ønsker å besøke. Vi tok når det åpnet så det ikke skulle være så mange som stod i kø ved hver figur for å ta bilde. Ungene fikk sett sine store helter og faren også, hehe.

Etterpå gikk vi ned til Tower of London og fant en liten ute-kiosk og tok en lunsj bit og litt og drikke i sola.
Så tok vi banen opp til Oxford street igjen og der fant jo eldste mann Microsoft.
Mens mor gikk og shoppet for seg selv, fikk barna spille xbox hos Microsoft. Oppe i 2.etg har de en stor del med masse xboxer som ungene kan spille på. Pass på da de har åpent visse tider. Absolutt en innertier for begge ungene og vi måtte tilbake flere ganger.
Så var det middag da, hvor skulle man spise i dag. Mens vi gikk hjemover og alle var egentlig veldig sultne, fant vi en pub som lå inn en side gate fra Regent street. Endelig fikk far i huset den engelske pub-feelingen og en velfortjent strekk. Går man på pub sånn midt på dagen og ved middagstider er det ikke noe i veien å ta meg seg barn. Veldig hyggelige folk som driver stedet og man får som oftest smake på ølen.


Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar