Siste uke på jobb og utrolig hektisk og mye å gjøre. Drukner i arbeid, så jeg har jo total mangel på overskudd om dagen.
Enda godt det er ferie til helgen, gjett om jeg skal prøve å sove lenge og ikke stresse!
Denne uken lagde jeg denne utrolig enkle middagsretten.
Enkel vegetar rett som er hentet fra
Enkel vegetar rett som er hentet fra
Rema 1000 sin middagsplanlegger.
Grønnsaksfrittata i pita
6 egg
1 dl vann
1 løk
1 pose bladspinat
1 rød paprika
5-6 poteter
pitabrød
Vask og kutt opp alle grønnsakene, hell over olivenolje og salt og pepper og stek de i 200 C i 10 min.
Visp sammen eggene og vannet, smak til med salt og pepper.
Vask spinaten og bland den sammen med grønnsakene i ovnen.
Hell over eggeblandingen og stek ytterligere 5 min eller til røra har satt seg.
Varm pitabrødene og fyll de så med frittataen.
Ingen kommentarer :
Legg inn en kommentar