mandag 28. april 2014

Gravid oppdatering uke 23


Vet ikke helt om jeg kommer til å ble den store "mammabloggeren" og legge ut oppdateringer hver uke, det er liksom ikke helt meg.
Noe her og der kommer jeg nok til å legge ut.
Men hva er det som skjuler seg i magen?
Før vi reiste til Usa skulle jeg egentlig ha time på AHUS, men de kansellerte jo selvsagt timen og jeg bare Måtte vite hva vi skulle ha før vi reiste.
Så da bestilte jeg time privat hvor også mannen min var med.
Og inni magen bor det en liten jente:0)
Så da ble det endel jenteklær shopping i Usa.
Vi var selvsagt på time hos AHUS rett etter av vi kom hjem og alt var bra og ingen feil eller mangler.

Svangerskapsuke 23+ - statusrapport
 • Termin: Første var 17 august, satt tilbake til 22 august som nå er hovedtermin.
 • Kjønn: Jente
 • Navn: Har en lang liste på jentenavn og liker et, men gubben vet ikke om det går an internasjonalt. Vil ha et navn som ikke er vanskelig å si/uttale internasjonalt.
 • Vektøkning: 6 kg fra standard vekt.
 • Plager: Morgenkvalme i begynnelsen, men er nå over. Så da kom den hersens halsbrannen for fullt som gjør at jeg kan spy. Trøtt, sliten og merker det i ryggen (har ikke noe god holdning i første omgang).
 • Bevegelser: Kjenner spark daglig, selv om placenta ligger i front. Har kjent bobler/fiskefølelsen ganske lenge før sparkene/bevegelsene. Så er jo jeg av den hysteriske typen så da måtte jeg investere i en Angelsound.
 • Søvn: Legger meg tidligere om kvelden. I helgen legger jeg meg ofte etter frokosten og sover til lunsj.
 • Større enn sist: Ja, har fått høre at magen synes fortere nå enn sist. Selv synes jeg ikke alltid magen er så synlig, men så ser jeg plutselig gedigen ut;0)
 • Matkick: I begynnelsen spiste jeg bare leverpostei, men etter å ha spydd opp det så slutter man med det. Så gikk det i makrell i tomat, men med halsbrann går ikke det lenger.Spiser alltid lakris, har dilla, så ingen endring der.
 • Barnerommet: Har planene klare i hodet og venter bare på å komme i gang med å male og sy gardiner og sengekant.
 • Innkjøp: Kjøpt endel fra Usa, dette fordi alt er jo så sinnsykt billig der og man har ikke alle kule merker her som der. Så det ble endel fra Baby Gap. Ellers så kommer jeg til å arve endel fra min søster som har en jente og så har vi jo alt av utstyr etter eldstemann.
 • Neste kontroll: Går både til jordmor og lege, så neste time er vel etter påsken engang.

Bilder fra photoshooten i helgen på hytta.


Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar