lørdag 4. januar 2014

God Nyttår - Forrett, Spinat og ostesuppe

Da kom vi skrive 2014 og man håper jo at året
blir like bra som det var i fjor om ikke bedre.
Det store i år er feiringen av våre 5 års bryllupsdag, noen som jeg gleder meg veldig til og planlegger allerede.
Nå over til hva jeg serverte på nyttårsaften.
Vi hadde besøk av et vennepar av oss og jeg serverte en tre retters.
Dette er ikke forbeholdt nyttårsaften og kan serveres hele året!!

Forrett
Spinat og ostesuppe
Hovedrett
Kalkunfileet med appelsinsaus og Kremet soppris
Dessert
Pasjonsfruktparfait

Jeg serverer dere først forretten slik at innlegget ikke blir for langt.

Spinat og ostesuppe

2 løk

ss smør

2 ss hvetemel

1 l melk
2  hønsebuljongterninger
1 beger Crème Fraîche
1 ts pesto
3 dl revet ost
150 g frisk spinat
Kutt løk og fres det i en gryte til det blir gyllent.
Tilsett mel, melk og buljong og kok opp.
Pass på, melk koker fort og brenner seg lett.
Tilsett Crème Fraîche og ost og kok i 3 min.
Bland spinat og suppen i en foodprocessor og kjør til alt en fin suppe.


Server med litt ost på toppen!

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar