onsdag 3. juli 2013

Grønnsaksfrittata i pita

 Siste uke på jobb og utrolig hektisk og mye å gjøre. Drukner i arbeid, så jeg har jo total mangel på overskudd om dagen.
Enda godt det er ferie til helgen, gjett om jeg skal prøve å sove lenge og ikke stresse!

Denne uken lagde jeg denne utrolig enkle middagsretten.
Enkel vegetar rett som er hentet fra 
Rema 1000 sin middagsplanlegger.

Grønnsaksfrittata i pita

6 egg
1 dl vann
1 løk
1 pose bladspinat
1 rød paprika
5-6 poteter
pitabrød

Vask og kutt opp alle grønnsakene, hell over olivenolje og salt og pepper og stek de i 200 C i 10 min.

Visp sammen eggene og vannet, smak til med salt og pepper.

Vask spinaten og bland den sammen med grønnsakene i ovnen.

Hell over eggeblandingen og stek ytterligere 5 min eller til røra har satt seg.

Varm pitabrødene og fyll de så med frittataen.



Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar