lørdag 13. oktober 2012

Kylling i kokosmelk

Kyllinggryte med kokosmelk
Det er ikke alltid man kan blogge da andre ting kommer i veien, som f.eks. når ungen kommer hjem med de kjente "første halvåret sykdommene fra barnehagen". Føler vi har fått kvota fyllt opp nå, men sånn er det vel bare.

Rett før helgen lagde vi denne nydelige kyllingen. Den var utrolig god og kremig og akkurat passe "hot" for meg, kan anbefales på det sterkeste.

Kylling i kokoselk

1 stk finhakket løk
1 båt hvitløk
ca. 1 1/2 ts karri
400 g strimlet kyllingkjøtt
salt og kvernet pepper
ca. 1/2 dl hønsebuljong (utblandet)
1 boks kokosmelk
1/2 ts gurkemeie
1/2 ts cayennepepper 
Litt soyasaus  
ris etter mengdeanvisning på pakken
Wok-grønnsaker
1 ss hakket frisk koriander (kan sløyfes)


  • Kok risen som anvist på pakken
  • Kutt opp løk og hvitløk sammen med karri og fres det litt i pannen med olje eller smør.
Kyllinggryte med kokosmelk
  • Tilsett kyllingkjøttet og krydre med salt og pepper.
  • Ha så i kokosmelken, buljongen og gurkemeien og la det koke i noen minutter før du tilsetter grønnsakene. Kok så videre i noen minutter.
Kyllinggryte med kokosmelk


Klar til servering!

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar